Sokol Zábrodí - Jiskra Martínkovice 4:1 (4:0)

15.04.2012 09:01

Komentář k zápasu: 

    Domácí Zábrodí začalo opět jako minulý týden proti Otovicím velmi dobře. Ve 14. minutě zahrávali Martínkovice rohový kop. Domácí rohový kop odvrátili a z brejku se míč po ose Horník, Oleják dostal k Rompotlovi, který překonal hostujícího golmana - 1:0. O 4 minuty později se po nádherné akci (kterou může divák vidět jenom v anglické Premier League a v Zábrodí) dostali domácí do dvou brankového vedení, kdy po centru Duchatsche nedal šanci brankaři hlavou Oleják. Domácí byli nadále aktivní a Martínkovice, které mimochodem hodně omladili svůj kádr, doslova sevřeli na jejich půli. Ve 27. minutě z tlaku domácí vybídnul ke skórování Bořek, Habra a stav se opět měnil - 3:0. O 2 minuty později zahrávali domácí rohový kop, míč propadl k Habrovi, který tentokráte branku přestřelil. Další šance domácích na sebe nenechala dlouho čekat, v 31. minutě mohl opět hlavou skórovat Oleják. V 35. minutě se připoměli také hosté, kteří byli do této doby neškodní. Po přihrávkách Dunovského se Sokolem, míč doskákal k druhému zmiňovénému, který vystrašil domácího golmana střelou nad břevno. Ve 43. minutě centroval z půli hřiště do vápna Novák, Rompotl ve vápně nepřesně spracoval, míč propadl k Olejákovi který orazítkoval tyč - míč po odrazu od tyče si našel Rompotl a zvýšil na poločasových 4:0.

    Do druhého polačasu došlo u obou týmů ke střídání - hosté vystřídali Kánského za Ticháčka. U domácích vystřídal na jaře již 4x skórující Tomáš Rompotl, na jeho místo nastoupil Kuba Hanuš. Ve druhé půli se hra vyrovnala - hosté se vícekrát dostávali k míči a vytvářeli si i šance. Ve 49. minutě se po rohu domácích prezentoval pěknou střelou Horník. V 55. minutě došlo u domácích ke střídání, kdy Balcara s Habrem nahradili Silvan a Pich. Poslední střídání u domácích proběhlo v 63. minutě, kde Drozd vystřídal Olejáka. V 70. minutě si po závaru na hranici velké vápna našel míč Silvan a technickou střelou (která jen tak, tak doletěla na branku) orazítkoval tyč. V 75. minutě došlo ke střídání u hostí, kdy Slezáka nahradil Jameledinne Ben Naceur. V 84. minutě se prosadili i hosté. Po ofsajdem závánějící přihrávce se dostal k míči Sokol a zkorigoval na výsledných 4:1.

BRANKY: 14. Rompotl, 18. Oleják, 27. Habr, 43. Rompotl - 84. Sokol

ŽK: 0

ČK: 0

Rozhodčí: Petr Hummler

Diváci: 20

Sokol Zábrodí: Rainet - Novák, Taufman, Balcar (55. Pich), Horník - Duchatsch, Šorm, Bořek, Habr (55. Silvan) - Rompotl (46. Hanuš), Oleják (63. Drozd)

Jiskra Martínkovice: Matějka Daniel - Slezák (75. Ben Naceur), Vaněk, Ticháček (46. Kánský), Matějka Petr - Uždíl, Janek, Dunovský, Choleva - Jordán, Sokol